Portretfotografie

PORTRETFOTOGRAFIE

Portretfotografie door Marieke de Lorijn: Zij werkt graag met mensen en portretteert hen zoals zij zijn of willen zijn. Of het nu een redactioneel portret is, een portret 2.0 (profielfoto), casting foto of corporate portret, een digitaal bestand of een mooie fotovakprint: conform jouw wens en inclusief professioneel advies.

Studio, op locatie of ‘studio op locatie’
In de rustige en anonieme ruimte van de studio ben je van harte welkom. Op een drukke werkdag kan Marieke de Lorijn ook naar jouw bedrijf komen en dan ook jouw collega’s/werknemers in de opgebouwde studio op locatie belichten. Wil je op een specifieke plek geportretteerd worden, of wil samen een plek bedenken? Laat het vooral weten!

Portretfoto van u en uw collega’s?
Wil je mooie zakelijke portretten van jouw collega’s of werknemers? Dat kan bij jouw op kantoor of in de fabriek, het laboratorium, zorginstelling of onderwijsinstelling in een opgebouwde mobiele studio. Op afspraak of bijvoorbeeld tijdens een zakelijk evenement, bedrijfsfeest, maar ook symposia zijn hiervoor geschikt gebleken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via foto@mariekedelorijn.nl.